Opp

Til forsiden

Diskusjonslysten? Gå til Busspraten.

Klikk her for å melde adresseforandring?

Bli medlem i RHF?

 

Bergen - 2009

Se bilder fra landstreffet i Bergen (25.5.09)

Opprinnelig informasjon:

Det 21. landstreff og veteranbusstreff finner sted i Bergen.

 

 

Program:

  • Åpning fredag 22/5 ved Bergens varaordfører Trude Drevland
  • Fredag kl 17-23 Tur med selveste gamle dampen. Vi har leid D/S Oster for en åpen kveldstur mor vakre Nordhordland. Turen tar ca 6 timer og det blir bevertning i fast og lett flytende form. Forhåndssalg av billetter.
  • Familietur med veterandbuss fra utstillingsområdet til Akvariet og Badeland på Vestkanten.
  • Avduking av minneplate på Bergen Sporvei sitt gamle hovedkvarter på Mannsverk. Det var her RHF ble startet for 26 år siden og dette skal markeres ved årets treff. Det blir satt opp veteranbuss fra utstillingsområdet til Mannsverk til denne begivenheten.
  • Kortesjen kjøres lørdag. Denne starter og ender ved Solheimsviken.

 

 

Arenum

Gamle BMV i Solheimsviken er gjort om til et konferanse- og messesenter med uhorvelig mye god plass ute som inne. Arrangementskomiteen i Bergen/ RHF avd. Hordaland har fått leie alt uteareal i Solheimsviken. Navnet er Arenum. Et steinkast fra E-39.

To store flater kan brukes til utstilling. Det er plass til rundt 50 bussenheter på hver. Mellom disse er det et mindre trappearrangement. I tillegg finnes det supplerende arealer som står til vår disposisjon. Kapasiteten vil være tilstrekkelig. Vi regner med å kunne plassere minst 100 veteranbusser i området uten problemer. Utstillingsområdet som vender ned mot sjøen og Puddefjorden er meget familievennlig. Det vil bli lagt opp til skytteltrafikk med småbåter over Puddefjorden fra Bergen sentrum. Utstillingsområdet er komplett med møtelokaler og serveringstilbud. Et sted familien kan tilbringe hele dagen.

Fra sentrum vil man sette opp buss fra hotellene til messeområdet. Det jobbes også med en ferge rundt Nordnes til Solheimsviken.

Velkommen til Bergen og ARENUM i maidagene 2009.

 

Hotellavtaler:

Det er viktig å være tidlig ute, en del rom frigis fra RHF mot slutten av februar. Og det er like viktig at man oppgir korrekt kode for å få avtale prisen. Thon melder at de ca 50 rommene vi har der er booket opp, men det er fortsatt ledige plasser på Hotell Terminus og Scandic.

Det finnes også rimeligere alternativer for de som ønsker det. Er man tidlige ute og søker på nettsider for overnatting i Bergen kan man gjøre en god avtale om man velger å bo litt utenfor byen. Vil man campe er , Midttun, Brattland og Lone camping gode alternativer.

Grand Terminus

Dir tlf: 55 21 25 00

E-mail: booking@ght.no

www.augustin.no - www.ght.no

Merkes Rutebilhistorisk Forening 210509 

Priser: 

Overnatting: 

Enkeltrom med frokost:                             kr 1050,- pr døgn

Dobbeltrom med frokost:                           kr 1250,- pr døgn

Individuell bestilling og betaling av rom.  Romblokkene holdes til 22. mars 2009. Vi ber om at gjestene refererer til Rutebilhistorisk Forening 210509 ved rombestilling for å oppnå avtalt pris. 

 

Thon Hotel Bergen Bryggen

 Bradbenken 3, N-5003 Bergen

Tel.: +47 55 30 87 62 / Fax: + 47 55 32 94 14 

Email: bergen.brygge.booking@thonhotels.no

 Pris pr. døgn for 2 personer NOK. 1030.- / for 1 person NOK. 980.-.
Prisene inkluderer frokost.

Vi har notert at alle selv skal bestille av ovennevnte romblikk; - frist
27/3-09.

 Må merkes/nevnes med rutebilhistorisk

 

Scandic Bergen City

 Direct phone: +47 55 33 49 05
Fax +47 55 30 90 91
E-mail:
Leni.paulsen@scandichotels.com

Merkes RUT 220509

Enkeltrom per person inkl. frokost           1190 kr inkl. mva

Dobbeltrom per person inkl. frokost                  695 kr inkl. mva

 Vi har reservert rom, så vennligst bekreft tilbake innen fredag 02 mai 2008 om dere ønsker å opprettholde reservasjonen. 

 

Bestilling av rom må gjøres senest innen 2 måneder før, og garanteres med kredittkort. Referansen RUT220509 må oppgis ved bestilling.